CIKK

A legjobb felhőalapú kimenetkezelő megoldás három jele 2024-re

Hogyan érheti el a fenntarthatósági céljait támogató, zökkenőmentes és biztonságos hibrid munkát?
Egy irodában lévő férfi és nő, amint egy laptop képernyőjére mutatnak.

Mindig egy lépéssel előrébb

Az elmúlt években forradalmi változások történtek a munkahelyi nyomtatás terén. A hotdesking és az irodai helyhez kötöttségen túl az alkalmazottaknak már nem kell az irodában tartózkodniuk ahhoz, hogy az irodai eszközöket használják.

Ez azért van, mert a vállalkozások világszerte nap mint nap számtalan dokumentumot szkennelnek, tárolnak, osztanak meg és nyomtatnak ki a felhőn keresztül.

Ezt a változást már korán felismertük. 2016-ban elindítottuk az uniFLOW Online megoldást, hogy kielégítsük a szervezetek változó igényeit az új technológiák alkalmazása és az új munkamódszerek felfedezése kapcsán.

Azóta folyamatosan fejlesztettük az uniFLOW Online-t, hogy bármilyen méretű vállalatot ki tudjunk szolgálni – mára a legfunkciógazdagabb és legbiztonságosabb felhőalapú kimenetkezelő megoldássá vált a piacon, amely lehetővé teszi a csapatok számára, hogy felgyorsítsák munkafolyamataikat és hatékonyan működjenek együtt különböző helyszínekről.

Ezért az uniFLOW Online egymás után már a hatodik évben nyerte el a Keypoint Intelligence kiemelkedő felhőalapú kimenetkezelő megoldást díjazó Buyers Lab (BLI) Pick Award díját.

Mely három jellemző határozza meg a díjnyertes felhőalapú kimenetkezelő megoldást 2024-ben?

1. Zökkenőmentessé teszi a hibrid munkát

A hibrid munkavégzés az új norma. 2023 végére globális szinten a szellemi munkát végzők 48%-a fog hibrid- vagy távmunkát végezni1. A 2024-es év vállalkozásai számára a tanulság egyértelmű: a siker a trendhez való alkalmazkodáson múlik, valamint azon, hogy lehetővé teszik alkalmazottaik számára a helyfüggetlen produktív közös munkát.

Az uniFLOW Online segítségével csapatai könnyedén hozzáférhetnek a felhőben tárolt dokumentumokhoz, kinyomtathatják, megjelölhetik és aláírhatják azokat, majd beszkennelhetik, akár otthon, akár egy közösségi irodában tartózkodnak.

Átfogó funkcióportfóliójának köszönhetően az uniFLOW Online segít a nyomtatási tevékenység nyomon követésében és biztosításában, a költségek nyomon követésében és csökkentésében, a mobil nyomtatás egyszerűsítésében, a szkennelési munkafolyamatok optimalizálásában és a kimeneti eszközök kezelésében egyetlen felhőplatformon keresztül.

Az irodában dolgozók számára az új, intuitív eszköz felhasználói felülete átalakítja a nyomtatási és szkennelési élményt és új szintet állít fel a használhatóság, a dizájn és a biztonság terén.

Az egyszerű önkiszolgáló funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságosan kapcsolódjanak a SharePoint, a Teams és az online felhőalapú tárhelyekhez – a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében. A gyakran nyomtatott dokumentumok és beállításaik könnyen előhívhatók, így az összetett feladatokhoz szükséges beállítási idő lecsökkenthető.

2. Tervezetten biztonságos

Mivel csak az elmúlt évben a szervezetek 61%-ánál nőtt a biztonsági incidensek száma2, sok szervezet egyre inkább tudatában van annak, hogy átfogó információbiztonsági stratégiára van szükségük, amelyet fejlett dokumentumkezelő megoldások támasztanak alá.

A vezető megoldások esetében a biztonság soha nem utólagos szempont. Ez alapvető fontosságú a tervezésük és működésük szempontjából.

Büszkék vagyunk arra, hogy az uniFLOW Online-ban idén két új biztonsági réteget vezethetünk be. Az új, alacsony energiájú Bluetooth kártyaolvasó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan hitelesítsék mobileszközeiket a nyomtatási feladatok kiadásához.

A legfontosabb, hogy a nem megbízható nyomtatási környezetek esetében is a már meglévő támogatást vettük alapul azzal, hogy a multifunkciós készülékek és egyéb közvetlen nyomtatási lehetőségek kapcsán lehetővé tettük a mobileszközről történő kiadást. Az uniFLOW Online használatával minden potenciális biztonsági fenyegetést megelőzhet, mivel a robusztus és ellenálló mikroszegmentált kialakítás teljesen elkülöníti a hálózaton lévő összes számítógépet és eszközt.

Természetesen magától értetődő, hogy az uniFLOW Online védi a fizikai dokumentumokat, és nyomon követi, hogy ki nyomtatja ki őket. A többféle „eszközös hitelesítés” opcióval ez a nyomtatási és szkennelési megoldás biztosítja, hogy semmi sem kerül kinyomtatásra, ha a felhasználó nincs jelen a nyomtatáskor – a bizalmas dokumentumok többé nem maradnak a kimeneti tálcán.

3. Támogatja fenntarthatósági céljait

A fenntarthatóság komolyan vétele többé már nem opcionális – az ügyfelek, az alkalmazottak és más érdekelt felek egyre inkább elvárják, hogy a vállalatok a környezeti hatások csökkentése érdekében lépéseket tegyenek.

Kritikus fontosságú annak megértése, hogy a nyomtatás hogyan illeszkedik az általános fenntarthatósági stratégiába. Ehhez azonban átláthatóságra és a nyomtatási tevékenység felügyeletére van szükség.

Az uniFLOW Online segítségével nyomon követheti a felhasználók nyomtatási szokásait a teljes nyomtatóparkjában, digitalizálhatja a folyamatokat a felesleges nyomtatások csökkentése érdekében, és általános irányelveket állíthat be, például a kétoldalas nyomtatásra vonatkozóan, hogy csökkentse a papírfelhasználást.

A megoldás olyan eszközöket biztosít, mint például azon munkák törlését, amelyeket a felhasználó mégse nyomtat ki, vagy olyan szabályok alkalmazását, amelyek bizonyos dokumentumokat csak fekete-fehér formában engednek kinyomtatni, így tovább használhatja erőforrásait, és hozzájárulhat a kibocsátás csökkentéséhez. Bárhol is jár a fenntarthatóság rögös útján, továbbra is pozitív lépéseket tehet céljai felé.

Válasszon egy díjnyertes megoldást

Mindezt figyelembe véve nem meglepő, hogy az uniFLOW Online-t az EMEA-régióban több mint 5000 szervezet választotta már.

A legújabb Keypoint Intelligence Pick Award díja megerősíti azt, amivel a felhasználóink már tisztában vannak a kiemelkedő felhőalapú kimenetkezelő megoldásunkról: a Canon uniFLOW Online a legfejlettebb és legbiztonságosabb platformok közé tartozik, amely segítségével egyszerűen kezelhetik nyomtatási és dokumentumkezelési munkafolyamataikat.

Szeretne többet megtudni arról, hogy az uniFLOW Online hogyan segíthet csapatainak a jobb együttműködésben? Látogasson el a termékoldalra, vagy lépjen kapcsolatba a Canon helyi képviselőjével.

  1. https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2023-03-01-gartner-forecasts-39-percent-of-global-knowledge-workers-will-work-hybrid-by-the-end-of-2023
  2. Quocirca Print Security Landscape 2023

Kapcsolódó megoldások

Szeretne többet megtudni arról, hogy az uniFLOW Online hogyan segíthet csapatainak a jobb együttműködésben? Látogasson el a termékoldalra, vagy lépjen kapcsolatba a Canon helyi képviselőjével.