CIKK

Használja ki az UV-gél előnyeit

Emelkedjen ki a versenytársak közül. Egyetlen technológia, kompromisszumok nélkül.

CANON TECHNOLÓGIA

Kezelje magabiztosan a határidőket

Fedezze fel a nagy formátumú grafikák jövőjét a Canon egyedülálló és bevált UV-géles technológiájával, amely kimagasló hatékonyságot és lenyűgöző színvisszaadást biztosít hordozók széles választékához. Élvezze a precíz minőséget a beltéri grafikáknál, a tartósságot a kültéri használatnál, valamint az azonnali fixálás előnyeit – mindezt alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.

UV-gél: Egyetlen technológia, kompromisszumok nélkül.

Canon Colorado UVgel a középpontban – videó

UV-gél: Az összes előnnyel, korlátozások nélkül

Az UV-gél magában egyesíti a hagyományos tintatechnológiák összes előnyét, miközben annak számos korlátozását kiküszöböli.

  • Gazdag színek, éles részletek

    A precíz, pontnövekedés nélküli pontelhelyezésnek köszönhetően az UV-géles nyomatok kiemelkedő színminőséget és egységességet biztosítanak széles színskálával (a fehéret is beleértve), éles részletekkel és sötét színek esetén magas telítettséggel.

  • Bársonyos, matt felület

    Az UV-gél tintacseppek azonnal „odatapadnak” a hordozókra, még a LED-es fixálás előtt, ami lenyűgöző, bársonyos matt felületet eredményez a hordozók széles választékán, akár a bevonat nélküli vagy vinilhordozókon is.

  • Szagtalan, nincs száradási ideje

    A szagtalan UV-géles nyomatok még érzékeny környezetben is igazoltan alkalmasak azonnali beltéri használatra. A nyomatok azonnal megszáradnak, így nincs szükség párolgással járó szárítási folyamatra.

  • Robusztus, konzisztens nyomatok

    A nyomatok karcolás- és kopásállók, így kevésbé sérülékenyek. A pontok elhelyezése szabályozott, így a képek az idő elteltével és különböző gépeken is ugyanolyan eredménnyel ismételhetők meg.

  • Hordozók stabilizálása alacsony hőmérsékleten

    Az alacsony hőmérsékletet igénylő UV-géles nyomtatási folyamat biztosítja, hogy ne feszüljön meg vagy deformálódjon el a hordozó, ezáltal minden alkalommal méretstabil nyomatok jönnek létre.

  • Nyomathordozó változatosság

    Az UV-gél a nyomtatható nyomathordozók széles választékának használatát lehetővé teszi, beleértve a vinil és a bevonat nélküli, nem szőtt anyagokat is.

  • Fedezze fel az alkalmazási módok széles választékát. Csak a kreativitás szabhat határt.

    A nyomdapiacon manapság nem elég, ha a legjobbat hozza ki abból, amit csinál. Az ügyfelek egyre inkább azt várják el Öntől, hogy szemet gyönyörködtető, innovatív alkalmazások széles választékát tudja kínálni – versenyképes áron és azonnali átfutási idővel. Nézze meg, mi mindent tesz lehetővé a Colorado sorozat.

    Canon Camera

    Költséghatékonyság

    A versenytársak rendszereihez képest kevesebb tintát használó UV-géles technológia kivételes hatékonyságot tesz lehetővé, míg a minőség-ellenőrzési funkciók csökkentik a hulladék mennyiségét és lerövidítik a karbantartási időt, így az UV-gél a legjobb megoldás a négyzetméterenkénti teljes tulajdonlási költség szempontjából. A nyomatok emellett nagyon strapabíróak, így gyakran nincs is szükség laminálásra.

    Tervezéséből adódóan csak minimális a környezeti hatása

    Az UV-géles technológia GREENGUARD Gold minősítéssel rendelkezik, így Ön biztos lehet abban, hogy a beltéri használatra szánt alkalmazási módok szigorú vegyianyag-kibocsátási határértékeknek felelnek meg.

    A latex vagy öko-oldószeres tintákhoz képest az UV-gél körülbelül 40%-kal kevesebb tintát igényel az azonos képminőség és színintenzitás eléréséhez. Az alacsony hőmérsékleten zajló LED-es fixálási folyamat jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, és készenléti üzemmódban az energiafogyasztás az azonnal működésbe lépő nyomtatási funkciónak köszönhetően igen alacsony.

    Colorado M sorozat
    Colorado M-series_white_ink

    Problémamentes fehér

    Az UV-géles fehér tinta kivételes fedőképessége minden alkalommal optimális nyomtatási minőséget biztosít. Tartós fehérsége, amely az idő elteltével ellenáll a sárgulásnak, ideálissá teszi számos olyan alkalmazáshoz, amelyek tökéletesen fehér bevonatot igényelnek.

    Ez az UV-géles fehér tinta problémamentes nyomtatást tesz lehetővé, mert megoldja a fehér tintákkal kapcsolatos gyakori karbantartási problémákat, a többi szín sebességével és hatékonyságával egyenértékű, teljesítménye pedig két-háromszorosa a versenytársakénak, miközben jelentősen kevesebb tintát fogyaszt, így 50-70%-kal csökkenti a költségeket.

    Mivel az UV-géles fehér tinta akár öt rétegben rétegezhető és azonnal szárad, problémamentes vágást, kifeszítést és utómunkát biztosít, maximálisra növelve ezzel a produktivitást és a hatékonyságot.

    Colorado „roll-to-roll” nyomtatók UV-géllel

    • Colorado M sorozat

      Teljesen moduláris, UV-gél technológiás „roll-to-roll” nyomtató nagy formátumú grafikákhoz. Konfigurálja a rendszert igényeinek megfelelően, és bővítsen később, ahogy a mennyiségek növekednek. Számos bővítési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a vegyes fényes/matt nyomtatást és a fehér tintát.

    • UVgel wallpaper factory

      Az UVgel Wallpaper Factory egy átfogó automatizált megoldás faldekorációk nagy mennyiségben történő gyártásához: maximális teljesítményre, kiváló minőségű nyomatokra és folyamatos működésre tervezve.

    • UVgel Print Factory

      Végponttól végpontig automatizált megoldás a tekercses hordozót használó, UV-géles alkalmazások tömeges, folyamatos üzemű előállításához.

    • UVgel Packaging Factory

      Az UVgel Packaging Factory segítségével a házon belüli digitális csomagolásnyomtatás lehetőségeivel bővítheti ki üzleti tevékenységét: a kis, egyedi példányszámú, nagy sebességű és kimagasló minőségű digitális nyomtatásnak köszönhetően még kreatívabb megoldásokat kínálhat ügyfeleinek.

    További részletek

    SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

    Szeretne többet megtudni az UV-gél termékekről?